Bilje Garic

Bilje Garić

Čišćenje jetre

Dok još razmišljate o čišćenju jetre moguće je da se osećate pomalo nesigurno, možda čak i uplašeno, prosto zato što o tome ne znate ništa, niko iz vaše blizine to nikad nije radio, a tokom svog odrastanja  ni u školi, niti bilo gde kod lekara ili u okolini niste naišli na informacju o tome koliko je ono važno i neophodno za  prevenciju i  održavanje vašeg  zdravlja. I tako, sve dotle, dok niste shvatili da imate problem. Tek tada potražićete uzrok, najčešće sami, ako sebi dajete slobodu da razmišljate i zaključujete nesputano. Danas, u vreme brzog kolanja informacija sve jasnije uviđate važnost ovog poduhvata. Možda ćete ipak odlučiti da uradite ovo dragoceno čišćenje. Uz AP terapiju dr Klark preporučuje i obavezno čišćenje jetre kao idealnu kombaciju eliminacije nametnika i održavanja vitalnosti i zdravlja organizma.

Ako se odlučite na ovaj korak, uputstva koja su vam data u narednom tekstu  su apsolutno dovoljna da biste svoje prvo čišćenje jetre uspešno izveli. O tome kako ono može da izgleda možete čitati i na našoj stranici “Iskustva”.

Iako je svako čišćenje jetre lično, doživećete ga na svoj način, ipak uobičajeni postupci će biti isti, a najčešće i rezultati u vidu izbacivanja kamenja, toksina, holesterola, u vidu opšteg olakšanja, poboljšanja probavnih, ali i mnogih drugih smetnji  koje mogu biti baš samo vaše, a time i lične, jer samo vi znate koje probleme ste imali, a koji su posle čišćenja nestali. To može biti zmedju ostalog poboljšan metabolizam, unos nekih namernica koje niste mogli ranije konzumirati, jer ih jetra više nije mogla „prerađivati“,  smanjen ili potpun nestao umor tela u uobičajenim periodima dana, otklonjen bol u ramenima ili ledjima, nežnija koža i ten, sjajnija kosa, čvršći nokti i sl…

Posle prvog čišćenja jetre imate ogroman kapital – iskustvo. Ono vam donosi sigurnost i samopouzdanje u ovaj proces, ali i ogromno zadovoljstvo jer znate da ste učinili nesto važno za sebe, a samim tim i za vašu porodicu, a posebno decu. Oni sada imaju Vas za primer.

ZA ČIŠĆENJE JETRE SU VAM POTREBNI:

Gorka so ili magnezijum sulfat
(4 supene kašike)

Dva srednja crvena  grejpfruta
( ili 1 veliki)

Maslinovo ulje
(pola čaše )

Nakon lekarske potvrde da je jetra zdrava,a moguće je da do toga dodje, možete uraditi ovo čišćenje jetre.  Pre toga ne. Za obolele od dijabetesa preporučuje se dijetalna gorka so kao i češće uzimanje vode sa šećerom, ali pre ovog poduhvata najbolje da nas pozovete da se konsultujemo za detalje

Za ovo čišćenje izdvojte jedan slobodan vikend.

Čišćenje se radi posle AP terapije kao najtoplija preporuka dr Klark. Ako ga radite pre nego sto ubijete parazite niste učinili uslugu sebi, jer oni ce vrlo brzo ponovo napasti vašu, sada čistu jetru i stanje će se pogoršati, zato je najbolje da započnete sa AP programom i da se pridržavate tog uputsva.

Čišćenje jetre radite isključivo uz AP program, kojim se paraziti odstranjuju iz tela, jer ćete u suprotnom svojoj jetri načiniti još veću štetu.

Prvo čišćenje se radi 21.dan od početka ispijanja AP terapije, a drugo 35.dan kada je terapija na samom kraju (41 dan).

TERMINI U ČIŠĆENJU JETRE:

14h –  završavate poslednji obrok toga dana
18h – popijte prvu čašu gorske soli
20h  – popijte drugu čašu gorke soli
22h – ispijajte napitak grejpfruta i maslinovog ulja
6h  –  popijte svoju 3 čašu gorke soli
8h  –  popijte 4. čašu gorke soli
10h –  možete popiti biljni čaj, neki  voćni sok, pojesti bananu

Korpa Zatvori