O nama

Naša priča

Podrška zdravlju

Podrška zdravlju

U zdravlje je najbolje ulagati preventivno. Kada se počne gubiti važno je shvatiti da ga mi jos uvek držimo u svojim rukama i da ga možemo povratiti, ali to zahteva volju, zelju i posvećenost.Iskustvo je to pokazalo da što je bolest teža ona zahteva više vremena, discipline i menjanja načina života i u takvim slučajevima potrebno je jedno kompletno reorganizovanje koje podrazumeva menjanje režima ishrane, adekvatno biranje terapije, otklanjanje loših navika, fizičku pokretljivost i slično.
Iskustvo

Iskustvo

Svi preparati iz programa Bilje Garić rezultat su decenijskog porodičnog iskustva. Većinu bilja koje koristimo u našim proizvodima sakupljamo po padinama Romanije i Bjelašnice, na visokim nadmorskim visinama gde je njegovo lekovito svojstvo netaknuto.
Tradicija

Tradicija

Stari narodi su se vekovima lečili biljem, koristili su sva svoja znanja i umeća, živeli su u skladu sa prirodom, poznavali su njene zakone i međusobnu povezanost čoveka i okoline. Mi danas živimo drugačije, ali sve više i više osećamo potrebu da se vratimo izvoru i zato ne cudi sto alternativna medicina poslednjih decenija zauzima sve važnije mesto u izboru lečenja. Ona to mesto opravdava i zaslužuje.
Kvalitet

Kvalitet

Sve naše preparate proizvodimo savremenom tehnologijom od sirovina vrhunskog kvaliteta prema principima dobre proizvođačke prakse i prilikom njihove izrade ne koristimo veštačke boje, mirise, konzervanse, kao ni parafine ili druge sastojke dobijene preradom nafte.