Kako nastaje kancer?

Dr Klark tvrdi da su svi karcinomi slični. Sve ih uzrokuje jedan parazit, a to je ljudski crevni metilj Fasciolopsis buski. Dok živi u crevima ovaj nametnik može uzrokovati kolitis ili Kronovu bolest ili pak ništa, ali kada dospe u jetru započinje malignitet. Ako uništimo  ovaj parazit kancer prestaje rasti i tkivo ponovo postaje normalno.

Ipak, kancer se razvija samo u onim telima koja u sebi pored ovog parazita imaju i toksični Izopropil alkohol, jer toksin  omogućava parazitu da opstaje i u nekom drugom delu tela osim u crevima: jetri, plućima, pankreasu, mozgu. Izopropil alkohol se još naziva , izopropanol, izopropil alkohol i alkohol za čišćenje. Stiže nam  preko kozmetičkih preparata za negu tela i domaćinstvo, preko industrijske hrane, napitaka, sokova, flaširane vode i sl.

“Nećete pasti mrtvi ako unesete nešto propil alkohola u sebe, ali ako imate kancer čak i mala količina može da ga rasplamsa.”

Tri koraka dr. Klark u zaustavljanju kancera:

  1. Ubiti parazite u svim stadijumima
  2. Prestati unositi toksin Izopropil alkohol (IPA) u svoje telo
  3. Izbaciti metale iz tela

Hvala što ste posetili naš sajt! Čitajte nas redovno i otkrijte brojna blagorodna svojstva lekovitrog bilja koje nas okružuje. Slobodno se pridružite i ispričajte Vaše iskustvo sa Bilje Garić preparatima.